PRAKTISK INFORMATION

Kontakt til klinikken tlf 8617 6167, AKUT-telefonnummer: 20345020. Prøv først 8617 6167

Telefontid til læge Ole Juel Thiis Knudsen: dagligt 08.00-09.00

Lægens telefontid skal bruges til egentlige konsultationer, dvs. at det kan være akut opstået sygdom, hvor man ønsker tid samme dag, drøftelse af blodprøve – og undersøgelsessvar.

Lykkes det ikke at komme igennem i lægens telefontid, kan man hurtigst muligt ringe til sygeplejersken i hendes telefontid.

Telefontid sygeplejerske Sonja Eeg Schøler: dagligt 09.00-12.00

Tidsbestillinger og receptfornyelser

Åbningstider

Skranken alle dage mellem 09.00-12.00, kun receptfornyelse og tidsbestilling.

Vi har IKKE konsultationer uden aftale. Tidsbestilling nødvendig. Akut opstået skade: Ring først, mange tak.

Konsultationstider: Lægen efter aftale 09.15 til 15.00, fredag 09.00-11.00. Tirsdag mulighed for senere konsultation efter behov. Sygeplejersken efter aftale 08.00-09.00 og 13.00-14.45, fredag kun morgentider.

Elektronisk kontakt

Vi anbefaler alle, der kan, at benytte klinikkens E-moduler til bestilling af medicin, beskeder og tidsbestilling. Husk at vælge det rigtige modul, man kan f.eks ikke bede om en tid i beskedmodulet. Man må forvente 3-4 dage inden, vi svarer, så ved akut sygdom eller mangel på recepter, bør man ringe i telefontiden.

På appen Medicinkortet.dk, kan man se sine aktuelle recepter og forny dem.

På appen Minlæge, kan man skrive beskeder til sin læge, se sine henvisninger, vaccinationer mm

Telefonsvarer henviser til mobilnr få dage om året.

I perioder vil jeg på telefonsvareren henvise til et mobiltelefonnummer, det kan fx. være i perioder, hvor jeg ikke har sygeplejerske. Det er meningen, at man så skal ringe til denne mobiltelefon!! Tager jeg den ikke, er det fordi jeg er optaget af patientbehandling, kører i bil eller andet, men man kan så indtale en besked på mobiltelefonens telefonsvarer, og jeg ringer tilbage, når det er muligt. Man kan IKKE indtale beskeder på klinikkens telefonsvarer, kun mobilens.

 

Generelt om konsultation

Blodprøver skal tages mandag til torsdag før kl. 15.00 og fredag før 12.00. Hvis man ved, at man skal have taget blodprøver, skal man således bestille en tid indenfor dette tidsrum.

En normal konsultationstid er 15 minutter, dette inklusiv den tid, vi skal bruge på dokumentation osv. Ved behov for længere konsultation skal vi gøres opmærksom på dette, dvs tiden skal bestilles telefonisk.

Konsultation til attest skal bookes telefonisk, da de er mere tidskrævende. Undtaget er "motorattest", som kan bookes via bookingmodulet. Se næste.

Konsultation til kørekortattest bestilles ved at vælge "motorattest" i bookingmodulet. HUSK at medbringe et pasfoto, ellers får du ikke attesten med.

Kom til tiden, tak. Vi oplever desværre ofte, at patienterne kommer for sent, hvilket besværliggør planlægningen....... man må regne med, at hvis man kommer for sent, skal man som hovedregel have en ny tid.

Hjemmebesøg vil jeg naturligvis aflægge efter behov, men beder om forståelse, hvis det først bliver efter kl. 16. Vi foretrækker, at alle, der på nogen måde kan, får tid i klinikken, også ved akut sygdom. Det er ofte ubehageligt at blive transporteret, når man er syg, men sjældent uforsvarligt.

Rejsevaccination: skriv eller ring før, du booker tid, så du er sikker på, at vi har vaccinen hjemme

Sygeplejerskekonsultation: der kan bestilles tid hos sygeplejersken til, øreskylning, blodprøvetagning, urinundersøgelser, diabetes 2 -kontrol, aftalte vaccinationer, diverse injektionsbehandling (eks. B12 og Prolia), frysning af vorter, fjernelse af suturer og "hæfteklammer" efter operation, sår efter skader ( sår opstået af sig selv, altid læge først).

HUSK sundhedskortet (det gule)

Husk venligst altid sundhedskortet (tidl: sygesikringsbeviset), det er patientens bevis for at være berettiget til gratis lægehjælp, og det letter Regionens behandling af regninger etc.

Fungerer sundhedskortet ikke, er det patientens pligt at skaffe sig et nyt. Hvis patienten mere end 3 gange medbringer et defekt, ikke ombyttet sygesikringsbevis, forbeholder jeg mig ret til at kræve kontant afregning af de af mig givne ydelser.

 

Akutte skader

Skadestuen: Det ikke muligt for borgerne at ringe direkte til skadestuen, al visitation skal via egen læge eller lægevagten.

Derfor har vi oprettet et AKUT-telefonnummer: 20345020.

Dette nummer er kun til brug i AKUTTE situationer, hvor man ellers ville have kontaktet skadestuen. Vi vil tage denne telefon hurtigst muligt, og afbryde samtaler på den almindelige linie, hvorfor den IKKE må misbruges. Brug derfor den almindelige linie i første omgang; kan man ikke komme igennem, kan AKUT-linien benyttes. Hvis den ikke tages øjeblikkeligt, så indtal en besked med navn, personnr og telefonnr, samt problemet, det drejer sig om. Vi ringer hurtigt tilbage.

Ring 112: Brugen af 112 er uændret, dvs. ved mistanke om hjertetilfælde, blodpropper eller anden hyper-akut tilstand ringes fortsat 112.